SOBĚSLAV – Fotbalisté Spartaku Soběslav zahájili přípravu před novou sezonou 4. ČFL v pondělí 8. července. Obhájce bronzové divizní příčky si po několika dnech přichystal pro fanoušky první přípravný duel. K řece Lužnici dorazil v sobotu 13. července účastník krajského přeboru z Milevska. Hosté vstoupili do duelu aktivně a už v 11. minutě uspěl se střelou k tyči Tom Bílý. Spartakovci srovnali ještě do poločasu po penaltovém faulu na Coufala. Míč si postavil na puntík Filip Vaněk a poslal gólmana Milevska na opačnou stranu. Po změně stran dali domácí příležitost několika novým tvářím, o góly se ovšem postaral Ondřej Boucník. Při vedoucím gólu těžil z Pavlíkovy přihrávky z pravého křídla, na konečných 3:1 upravil po pasu od Matouška v 89. minutě. Vše ale mohlo být jinak. Milevští trefili ve druhé půli tyč a srovnat mohl v 83. minutě Daniel Petřík z penalty, když domácí zahráli ve vápně rukou. Gólman Soběslavi Červenec ovšem stranu vystihl a nepříliš důraznou střelu lapil.

TJ Spartak Soběslav – FC ZVVZ Milevsko 3:1 (1:1), branky: 71. a 89. Boucník, 34. (z pen.) Vaněk – 11. Bílý, rozhodčí Novák – Klimeš, Mazour, 75 diváků.

Soběslav: Červenec – Hoffmann, Zeman, Boucník, Kubart, Pekař, Pavlík, Matoušek, Račák, Coufal, Vaněk. Náhradníci: Šebek, Hoško, Pravda, Velich, P. Mazouch, Dumbrovský, Hájíček.

Milevsko: Lalák – Pich, Volf, Přibyl, Souček, Bártík, Hušek, Hadáček, Bílý, Šťástka, Kotrba. Náhradníci: Kortan, Petřík, Kahoun, Baštýř, Law.